GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bayern ponovo razbio Barcelonu; VAR kreirao kaos u Madridu

Bayern ponovo razbio Barcelonu; VAR kreirao kaos u Madridu
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2022 / 23:03
Autor: SEEbiz
BARCELONA - Večerašnjim utakmicama kompletirano je peto kolo Lige prvaka, a u derbiju nogometaši Bayerna savladali su Barcelonu rezultatom 0:3 na gostovanju.

Dvoboj na Camp Nouu nije imao veliki rezultatski značaj jer je Barcelona već ranije ispala iz Lige prvaka. To je donio ubjedljivi trijumf Intera koji je rezultatom 4:0 bio bolji od Plzena i zajedno s Bayernom prošao dalje.

Ipak, Bavarci ne posustaju ni kada je sami prestiž u pitanju pa su danas u potpunosti nadigrali Barcelonu.

U 10. minuti ofsajd-zamka domaćih nije uspjela, Sadio Mane obilazi domaćeg golmana i pogađa za 0:1.

Sličan gol postigao je i Jean-Erik Maxime Choupo-Moting koji je u 31. minuti pogodio za 0:2. Ponovo je zaostao Hector Bellerin, krivac što nije bilo ofsajda kod oba gola gostiju.

I u nastavku su gosti bili bolji, zbog milimetarskog ofsajda poništen je gol Sergea Gnabryja. Do kraja je Benjamin Pavard pogodio za konačnih 0:3.

Nevjerojatna situacija spasila je Atletico Madrid. Rezultat je bio 2:2 protiv Bayera i sudija je svirao kraj utakmice. Tim rezultatom Atletico bi ispao, no nakon kraja VAR se aktivirao i dosuđen je penal za domaćina.

Ipak, to je golman Hradecky obranio i Atletico je ispao iz Lige prvaka na nevjerovatan način.

Nogometaši Liverpoola potvrdili su plasman u narednu fazu pobjedom protiv direktnog rivala Ajaxa rezultatom 3-0.

Pogađali su Mohamed Salah, Darwin Nunez i Harvey Elliott. U istoj grupi Napoli je nastavio s fantastičnim igrama i rezultatom 3:0 savladao je na domaćem terenu ekipu Rangersa.

Nevjerovatno ludilo imamo u grupi D. Uoči posljednjeg kola sve četiri ekipe su u dva boda.

Tottenham je na prvoj poziciji s osam bodova nakon večerašnjeg remija sa Sportingom (1:1). Upravo je Sporting drugi sa sedam, koliko ima i Frankfurt, dok je Marseille posljednji sa šest. Sve ekipe imaju šansu da se plasiraju dalje.

Tagovi: Bayern, BarcelonA, Sadio Mane, Jean-Erik Maxime Choupo-Moting, Atletico Madrid, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Mourinho preuzima turskog vlasnika
TRENERI
Mourinho preuzima turskog vlasnika
ISTANBUL - Trener Jose Mourinho (61) u siječnju je dobio otkaz u Romi i od tada nema posao. Glasine su ga povezivale s brojnim klubovima, a posljednje ga dovode u vezu s Fenerbahčeom.
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
NBA PLAYOFF
Dallas u finalu NBA lige, Dončić briljirao
DALLAS - Dallas Mavericks su pobjedom kod Minnesota Timberwolvesa 124:103 u petoj utakmici finala Zapada s ukupnih 4:1 izborili veliko finale NBA lige. Tamo ih čekaju Boston Celticsi.
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZARADA
Dinamo će bogato zaraditi osvoji li Real Ligu prvaka
ZAGREB - Dinamova sljedeća europska sezona ovisi izravno subotnjem finalu Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Borussia Dortmund. Čitava Maksimirska 128 navija za to da Španjolci 15. put osvoje titulu europskog prvaka, jer bi to Dinamu drastično olakšalo put do UEFA-inih milijuna.
Nijemcima po 400.000 eura nagrada za osvajanje EP-a
NAGRADE
Nijemcima po 400.000 eura nagrada za osvajanje EP-a
BERLIN - Njemački nogometaši dobit će nagradu od po 400.000 eura ako osvoje prvenstvo na domaćem terenu na predstojećem europskom prvenstvu, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Valdano: Modrić će produžiti ugovor s Realom pa igrati po 20 minuta
NAJAVE
Valdano: Modrić će produžiti ugovor s Realom pa igrati po 20 minuta
MADRID - Jorge Valdano, koji je bio igrač, trener i direktor Real Madrida, rekao je u četvrtak da će Luka Modrić produžiti ugovor pa vjerojatno iduće sezone igrati 20-ak minuta po utakmici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE