SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PARTNERI
 
Saradnja Comtradea i blockchain kompanije ConsenSys
Autor/izvor: SEEbiz / Tanjug
Datum objave: 08.05.2019. - 19:28:31
BEOGRAD – ConsenSys, najveća blockchain kompanija u svetu, sa više od 1.000 zaposlenih na svim kontinentima započela je saradnju sa kompanijom Comtrade, odnosno Comtrade Digital servisima.

Kako prenosi Telegraf, ConsenSys uvodi blokchain tehnologiju koja je inovativna, a prema rečima programskog menadžera ConsenSys-a Mark Ugboma, Comtrade se brzo prilagodio potrebama projekta i tehnologiji koja se koristi.

„Uvek u partneru tražimo tim koji je talentovan, profesionalan, pouzdan i koji brzo reaguje.To smo našli sa Comtradom. Bili smo ukljuceni u projekat finansiranja trgovine robom koji je trebalo da donese brz profit. Trebao nam je tim koji je bio spreman da radi od prvog dana, ne tim kome će trebati vremena da se uhoda", ističe Ugboma.

Kako navode predstavnici te kompanije, ConsenSys i Comtrade lako su uspostavili dobru saradnju.

„U ConsenSys mi imamo jak preduzetnicki nacin razmišljanja. Znali smo da su u Comtrade-u profesionalni i veoma talentovani, imaju agilan i pouzdan pristup inženjerstvu, rade baš kao i mi. Zbog toga smo se uklopili sa Comtrade-om od samog pocetka", kaže generalni direktor kompanije ConsenSys Emmanuel Marshall, a prenosi Telegraf.