GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Portal AoL: Rovinj je jedan od najljepših obalnih gradova na svijetu

Portal AoL: Rovinj je jedan od najljepših obalnih gradova na svijetu
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.01.2020 / 07:50
Autor: SEEbiz / Glas Istre
PULA - Usprkos činjenici što je Rovinj ovjenčan mnogim priznanjima vezanim za njegovu ljepotu, svaka slijedeća pohvala i kompliment hvalevrijedni su kamenčići u mozaiku njegove posebnosti, kao i poticaj novim i još brojnijim turističkim nomadima da ga posjete.

Posljednji u nizu nenaplativih reklama gradu svete Eufemije dala je britanska inačica američkog portala "AoL", koja je ovih dana na svojim stranicama objavila članak o Rovinju pod naslovom "Ovaj hrvatski biser je jedan od najljepših obalnih gradova u svijetu". Uz poziv turistima da ga posjete, objavljena je velika fotografija starogradske jezgre Rovinja kao i promotivni video Turističke zajednice Rovinj.

"Kad pričamo o ljepotama obalnih gradova, teško je naći boljeg od hrvatskog bisera Rovinja", piše portal, i kao najjače karike hrvatskog šampiona turizma spominje "naizgled beskrajne i vijugave kamene ulice i jedva primjetan promet motornih vozila što ga čini savršenim mjestom za razgledavanje", piše u britanskom portalu "AoL".

- Uvijek nam je drago kada naš grad dobije na vidljivosti i izvan granica Hrvatske, a u zadnje vrijeme se to dešava sve češće. Prošla 2019. je za nas bila iznimno uspješna godina u tom pogledu, u kojoj smo, osim što smo ostvarili preko četiri milijuna noćenja, osvojili i titulu najuspješnije hrvatske turističke destinacije, a uvjeren sam kako će i ova 2020. sa sobom donijeti brojne uspjehe. Svaka pohvala i priznanje znak je da smo na dobrom putu i da Rovinj postaje sve više prepoznatljiv na svjetskoj turističkoj karti, prokomentirao je posljednji u nizu hvalospjeva na račun Grada, njegov gradonačelnik Marko Paliaga.

Tagovi: Rovinj, hrvatski gradovi, hrvatski turizam, Turistička zajednica Rovinja
PROČITAJ I OVO
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE