SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TVRDNJE
 
Policija o premlaćivanju Petrača: To je bio sukob dva muškarca, a ne planirani obračun
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 13.10.2019. - 15:23:39
ZAGREB - Pred novinare je danas izašla Marija Goatti iz zagrebačke policije te više puta naglasila da se u jučerašnjem incidentu radilo o sukobu dvojice muškaraca, dodavši kako se nije radilo o nekom velikom planiranom obračunu.

Goatti je rekla da je policija dojavu o teško ozlijeđenom muškarcu dobila oko 22:30 te odmah izašla na teren i potvrdila informacije koje su dobili. U sukobu je Hrvoje Petrač teže ozlijeđen, a pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.

"Ono što za sada možemo potvrditi sa sigurnošću je da se radilo o sukobu dvojice muškaraca koji je nažalost rezultirao teškim tjelesnim ozljeđivanjem muškarca starog 64. godine", rekla je Goatti, na što su ju novinar pitali je li napadač poznat i tragaju li za njim.

Policija potvrdila da intenzivno traga za jednom osobom, ne demantiraju da se radi o Vjeki Slišku

"U ovoj osjetljivoj fazi kriminalističkog istraživanja bilo bi nerealno očekivati da možemo podijeliti one detalje koji su nam bitni kao operativni za kvalitetno provođenje kriminalističkog istraživanja. Mi u ovom trenutku intenzivno tragamo za osobom koju dovodimo u vezu s ovim kaznenim djelom i apsolutno koristimo sve mjere i radnje koje će nas, nadamo se, dovesti do kvalitetnog završetka kriminalističkog istraživanja", rekla je Goatti.

Novinare je zanimalo i je li točna informacija da je muškarac za kojim se traga Vjeko Sliško.

"Bilo bi nerealno očekivati da takve detalje i informacije potvrđujemo ili negiramo, to su podaci koji će utjecati kvalitetno na samu dinamiku kriminalističkog istraživanja, to su naši alati odnosno oruđe za rad", ustvrdila je Goatti.

Podsjetimo, ispred zagrebačkog hotela Esplanade jučer navečer napadnut je i teško ozlijeđen poduzetnik Hrvoje Petrač, široj javnosti poznat kao osuđenik za otmicu sina generala Vladimira Zagorca i krunski svjedok u tzv. aferi dragulji.