GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plenković: Sve što Milanović kaže su laži

Plenković: Sve što Milanović kaže su laži
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.01.2020 / 16:02
Autor: SEEbiz

ZAGREB - U prvom ovogodišnjem medijskom istupu, na kojem je predstavio prioritete hrvatskog predsjedanja Europskom unijom, premijer Andrej Plenković odgovarao je i na pitanja novinara oko predsjedničke kampanje pritom napavši Zorana Milanovića.

Za Milanovića kaže da konstantno laže o njemu i da je davanje glasa njemu davanje glasa nekome tko laže i tko je u kampanju ušao bijesan te da je riječ o čovjeku koji dijeli i polarizira Hrvatsku.

"On je očito najbolje što ljevica ima, a to puno govori i o njima kad su njega pronašli kao kandidata."

Otkrio je da će ga od sada zvati Zajedničar jer je tek sada otkrio zajedništvo.

Kazao je kako su "sve što Milanović kaže laži".

Na pitanje oko kritika čelnika SDP-a Davora Bernardića na HDZ kaže:

"Što se tiče čelnika oporbe, neki dan sam rekao da on ima kontinuirano jednu te istu pjesmicu, a to je bacati blato na HDZ i Vladu te lijepiti etiketu korupcije. To je pjesmica koju ponavlja nekada više, nekada manje."

Oko videoporuke podrške Julienne Bušić aktualnoj predsjednici kaže da nije bio upoznat s porukom, ali i dodaje da je to drugi krug kampanje u kojem ljudi iz javnog i političkog života javno daju potporu. "Primio sam na znanje tu potporu i nemam drugih komentara."

Na dva potpitanja novinara oko potpore Julienne Bušić i bi li prihvatio takvu podršku te čini li to štetu Hrvatskoj, prvo je kazao da neće to dodatno komentirati, a pri drugom pokušaju pitanja rekao je da je već odgovorio na to pitanje.

Tagovi: Andrej Plenković, Zoran Milanović, predsjednički izbori
PROČITAJ I OVO
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE