SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
IGRE NA SREĆU
 
Nacionalna lutrija Crne Gore uvodi online igre na sreću
Autor/izvor: SEEBiz/Vijesti
Datum objave: 15.07.2011. - 09:45:40
PODGORICA - Kanadska lutrija "Amaya Gaming Group" potpisala je sa "Nacionalnom lutrijom Crne Gore" petogodišnji ugovor o menadžmentu, potvrdio je direktor kanadske kompanije David Baazov, za podgoričke "Vijesti"
"Amaya" je svetski tehnološki lider u tehnologijama i softverima za igre na sreću i donećemo sve naše resurse kako bi unapredili kompaniju", kazao je Baazov.

Na pitanje "Vijesti" šta će konkretno novo doneti na crnogorsko tržište, Baazov je odgovario da će lansirati interaktivne igre uživo, odnosno u "realnom vremenu".

"Ne želimo da pokvarimo iznenađenje, ali mislim da će Crnogorci biti veoma impresionirani onim igrama na sreću u kojima će moći da uživaju sa svojih mobilnih telefona", rekao je Baazov.

Baazov je napomenuo da će doneti i softver za reviziju i softver za igre na sreću u koje je "Amaya" uložila milione dolara.

"Naš cilj je da imamo najbolje rukovodstvo ​​i najtransparentniju i po mnogo čemu jedinstvenu kompaniju i koja će samim tim imati vrlo značajno mesto u svetskoj industriji igara na sreću".

On je rekao da tehnologija ne mora da bude pretnja zaposlenima u Lutriji.

"Mit je da tehnologija uvek eliminiše radna mesta. Nastojimo da stvorimo posao i nastavićemo postojeću tradiciju, koja čini ovu kompaniju jednim od najboljih mesta za rad u Crnoj Gori", rekao je Baazov, u izjavi za "Vijesti"

Ugovor koji je "Amaya Gaming Group" potpisala sa Nacionalnom lutrijom Crne Gore je prvi takve vrste u nekoj od evropskih zemalja.

Do sada je kanadska lutrija ugovore o menadžmentu potpisala u Dominikanskoj Republici i Keniji.