DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
GRADNJA
 
Milanovićev brat gradi vilu u Dubrovniku
Autor/izvor: SEEbiz / Dubrovnikpress.hr
Datum objave: 04.07.2012. - 16:32:00
Zadnja izmjena: 04.07.2012. - 16:34:50
DUBROVNIK - Brat premijera Zorana Milanovića, gradi luksuznu vilu na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Dubrovniku, otkriva portal dubrovnikpress.hr.
Milanovićev brat gradi vilu i stanove za prodaju u Ulici kardinala Stepinca, na zemljištu s pogledom na uvalu Lapad. Grandiozna vila imat će vanjski bazen, dok će na vrhu biti parking za automobile. Krešimir Milanović je zemljište kupio prije dvije godine.

Dubrovački kuloari, javlja dubrovnikpress.hr, šuškaju da je Milanovićev brat u ovaj posao ušao s Igorom Maksimilijanovićem, dečkom Sanje Duggan.

Potrebne dozvole Milanović je dobio u travnju ove godine. Izdao mu ih je Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnju Grada Dubrovnika. Projekt je napravio dubrovački arhitekt Vlado Alamat, a radove izvodi tvrtke Konel. Investitor je tvrtka Magnitudo d.o.o. kojoj je Krešimir Milanović donedavno bio na čelu.

Firma Konel, koja izvodi radove na Milanovićevoj vili, Dubrovčanima je poznata kao prilično kontroverzna. Vlasnik Konela Antun Kralj povezivao se s aferom "Pet zvjezdica", a njegovo ime spominjalo se i u aferi "Vrtovi sunca", gdje je sudski oslobođen odgovornosti.

Dozvolom je predviđeno da se radovi obavljaju u ljetnim mjesecima. Gradi se punom parom, od 7 ujutro do 15 popodne, što izluđuje stanare okolnih kuća. Naime, uglavnom se radi o ljudima koji iznajmljuju sobe i apartmane, pa strahuju da zbog buke u sezoni neće ništa zaraditi. Neki gosti željni mira i odmora već su otkazali smještaj u okolnim apartmanima.

Osim kao brat premijera i predsjednika SDP-a, Krešimir Milanović široj javnosti je poznat i po pijanoj vožnji po Splitu iz travnja 2010. godine. Milanović je pijan vozio Mercedes svoje punice, a vrlo brzo su krenule i priče da je bježao policiji, što je premijerov brat demantirao. Kazao je da nije bježao, već je samo htio preparkirati automobil.

www.dubrovnikpress.hr