SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PREMIJER
 
Milanović: Pobijedit ćemo na izborima i ponovo ću biti premijer
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 31.05.2014. - 10:51:58
ZAGREB - Predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović u intervju za Jutarnji list je rekao da misli svoj posao obavljati i dalje i da će SDP pobijediti i na idućim parlamentarnim izborima s njim kao predsjednikom stranke i predsjednikom hrvatske Vlade u još jednom mandatu.
Na pitanje o oporbi unutar stranke je kazao da je SDP je otvorena, demokratska stranka u kojoj se odluke donose na temelju argumenata.

- Na sastanku Glavnog odbora, gdje se uvijek razgovara bez ograda, potpuno otvoreno, bit će sasvim jasno koje su ocjene o stanju i o strujama u SDP-u točne, a koje su djelomično ili potpuno promašene, kazao je Milanović za Jutarnji.hr.

Sa sumnjivim aktivnostima brata kaže da nema nikakve veze.

- Odgovaram za sebe i za svoju Vladu i za dužnosnike u toj Vladi. Tako je bilo i tako će biti. Stvarno ne mogu jamčiti da netko koga se na neki način može povezati sa mnom - pa bila to i bivša žena moga brata, što i nije osobita povezanost - u ovom trenutku nije kandidat za kredit ili korisnik nekog kredita. Ja to jednostavno ne znam i s takvim kreditima nemam i ne mogu imati nikakve veze, kazao je.