SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
MEDIJI
 
Margetić necenzurirano na Mreži TV
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 30.12.2015. - 17:43:00
Zadnja izmjena: 30.12.2015. - 22:01:44
ZAGREB - Istraživački novinar Domagoj Margetić potvrdio je za SEEbiz kako u 2016. godini na Mreži TV počinje emitiranje njegove istraživačke emisije „Necenzurirano".
„Otkrivamo ono što vam žele sakriti. Na tragu skrivenog novca, korupcije, organiziranog kriminala, skrivenih političkih i financijskih igara. „pušemo za vrat" političarima, tajkunima, bankarima. Zbog onoga što objavljujemo tranzicijski moćnici ne spavaju mirno. Jer mi objavljujemo što drugi ne smiju objaviti", najavio je Margetić na društvenim mrežama.

Kako doznajemo emisija počinje emitiranjem u četvrtak, 7. siječnja u 22.15 sati, a Necenzurirano ćete na Mreži moći gledati svakog četvrtka u istom terminu.

„Emisija se bavi istraživačkim temama, koje drugi elektronski mediji uglavnom ne istražuju niti objavljuju, na način na koji se malo emisija danas bavi tim temama. Neke, važnije teme obrađivati ćemo u nastavcima iz emisije u emisiju, a koncept je takav da će svaka emisija biti kao neki mali dokumentarac. Nadam se da će se gledateljima svidjeti. Ako bude gledana kako su čitane moje kolumne na SEEbizu, tada smo napravili dobru stvar", rekao je Margetić za SEEbiz.