SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
MINISTAR
 
Kujundžić spokojan oko zahtjeva Mosta za smjenom
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 19.09.2019. - 10:27:08
ZAGREB - Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je je u četvrtak da je spokojan u vezi zahtjeva Mosta za njegovim razrješenjem te istaknuo kako su takvi zahtjevi dokaz da je u Hrvatskoj zrela demokracija.

"Spokojan sam prvenstveno zato što je rušenje bilo kojeg ministra razvijanje demokracije u Hrvatskoj. Utoliko me to raduje, to znači da je u Hrvatskoj zrela demokracija. Rušenje bilo kojeg ministra jedan je od demokratskih oblika, samo ti koji to traže moraju znati da demokracija znači i "feedback", rekao je Kujundžić.

"Svakoga se može srušiti jer nitko nije zauvijek, a ovo je sada prilika uistinu se lijepo razgovarati", dodao je.

U povodu pojave ospica u Zagrebu, gdje je u dva tjedna zabilježeno sedam slučajeva zaraze, Kujundžić je rekao kako pojava ospica zabrinjava zbog mogućnosti širenja i posljedica te bolesti, ali trenutno ne i po broju oboljelih.

"U svakom slučaju i ovo je opomena da cijepljenje spašava djecu i čovječanstvo", kazao je i dodao kako bi oni koji se protive cijepljenju trebali više čitati kako bi vidjeli što se događa kad se ne cijepi i koje su sve koristi za čovječanstvo od cijepljenja.