SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
AVIONI
 
Krstičević: Ima i Hrvatska dosta dokumenata, stavit ćemo sve da se vidi što je tko govorio
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 28.01.2019. - 20:31:33
ZAGREB - Trakavicu koja je pokrenuta oko propalog posla s borbenim avionima i Izraelcima nastavio je danas američki veleposlanik u Hrvatskoj, Robert Kohorst. I to čak dva puta u istom danu, pojašnjavajući svoju izjavu je li Vlada bila upoznata s uvjetima SAD-a. Sve je komentirao i ministar obrane Damir Krstičević.

Analiza traje, a novi postupci nisu na dnevnom redu dok se ova situacija ne analizira, rekao je premijer Andrej Plenković. Niti ministar Damir Krstičević ne spominje plan B u ovom trenutku.

Poziva se na iscrpne pregovore i, nakon nekoliko dana šutnje, kaže kako "ima i Hrvatska dosta tih dokumenata, stavit ćemo ih sve, pa kad se usporede svi ti dokumenti da se vidi tko je što u procesu govorio, na osnovu kojih informacija su se donosile odluke".

Ni sada ne misli da su bile pogrešne.

"Vjerujte mi da je Vlada proces vodila sustavno, iznimno transparetno i detaljno, vjerujte mi kao ministar koji je pokušao riješiti ovaj problem jako sam ponosan na rad svoj i cijelog tima", zaključio je o svemu ministar Krstičević, prenosi Dnevnik.hr.