SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAJAVE
 
Krajem svibnja prvi gosti u obnovljenom hotelu Park Plaza Arena Pula
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 23.02.2015. - 16:18:42

ZAGREB - Hotel Park u Puli iz sastava pulske hotelske kompanije Arenaturist nakon temeljite obnove koja je u tijeku dobit će novo ime Park Plaza Arena Pula, a prve goste primit će krajem svibnja, izvijestili su u ponedjeljak iz Arenaturista.

Investicija u taj hotel iznosi 50 milijuna kuna čime se kompletno renovira postojećih 147 soba te nadograđuje još 28 soba sa panoramskim pogledom na more, lobby-jem hotela sa recepcijom i barom, restoranom, vanjskim bazenom s morskom vodom i sunčalištem.

Hotel će po završetku obnove imati i novi wellness centar s fitness studiom, a dizajn interijera i arhitektonska rješenja potpisuje međunarodna priznata i nagrađivana tvrtka Scott Brownrigg sa sjedištem u Londonu.

Ciljana publika hotela su mlade obitelji i parovi koji vole boravak u manjim, moderno uređenim i 'friendly' hotelima, a prvi takvi gosti stižu već krajem svibnja ove godine, napominju iz Arenaturista.

Obnova hotela Park dio je Arenaturistovog investicijskog ciklusa koji je počeo 2011. sa obnovom hotela Histria, nastavljen ulaganjima u turističko naselje Punta Verudela, hotele Medulin i Palma te prošle godine u hotel Belvedere u Medulinu.

Sve navedene investicije su odrađene po međunarodnim standardima Park Plaza Hotela, a svi su renovirani objekti dobili brand Park Plaza odnosno prefix uz svoje postojeće ime.

Svjetski poznata hotelska grupacija Park Plaza Hotel Group u svom portfelju ima brojne hotele, a pulski Park Plaza Arena postaje 22. Park Plaza hotel.

"Za novo ime Park Plaza Arena opredijelili smo se jer ono najbolje označava glavni simbol i znamenitost grada Pule i Istre, a pored toga je i dio imena naše hotelske kompanije koja je prošle godine obilježila 40 godina postojanja pod tim imenom", naglašavaju iz Arenaturista.