GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum donirao 105.500 kuna Udruženju Djeca prva

Konzum donirao 105.500 kuna Udruženju Djeca prva
DONACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2020 / 11:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tradicionalnu humanitarnu akciju kojom krajem svake godine pomaže potrebitima Konzum je ovih božićnih i novogodišnjih blagdana organizirao u suradnji s Udruženjem Djeca prva, a ukupno je prikupljeno 105.500 kuna namijenjenih pomoći socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj. 

Iznos je prikupljen prodajom posebnog blagdanskog keksa u prigodnom pakiranju s maštovitom porukom, pri čemu je od svakog prodanog artikla odvojena jedna kuna za pomoć korisnicima udruge.

Donaciju je u ime Udruženja Djeca prva primila Sonja Vukadinović, koordinatorica programa Udruge, a uručio ju je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija Konzuma. „Zahvalni smo Konzumu koji je prepoznao rad naše udruge te se ponovno odlučio podržati nas, ovaj put kroz svoju tradicionalnu blagdansku humanitarnu akciju. Prikupljena sredstva velika su pomoć u provedbi naših brojnih programa i projekata za djecu, mlade i obitelji, osobito one koji žive u rizičnim uvjetima, i sretni smo što ćemo im zahvaljujući Konzumu i njegovim kupcima moći olakšati svakodnevicu", izjavila je Sonja Vukadinović iz Udruženja Djeca prva.

„U Konzumu kraj svake godine obilježavamo humanitarnom akcijom kojom želimo pomoći onima kojima je to najpotrebnije i vrlo smo ponosni na naše kupce koji su uvijek spremni na odaziv i doprinos. Hvala im što su se i ove godine uključili u akciju i tako omogućili lakši život djeci i obiteljima Udruženja Djeca prva. Drago nam je što novu godinu počinjemo uručenjem ove donacije i nastavljamo s planiranjem novih humanitarnih akcija kojima ćemo nastaviti pomagati diljem Hrvatske", izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

Udruženje Djeca prva s radom je započelo 1991. godine, dok je formalno osnovano 1994. godine kao organizacija civilnog društva. Jedna je od prvih udruga u Hrvatskoj koja je, uz prikupljanje i raspodjelu humanitarne pomoći, osmišljavala i provodila programe i izvaninstitucionalne socijalne usluge u zajednicama za ranjive korisnike te sudjelovala u zagovaranju, kreiranju i praćenju provedbe niza relevantnih javnih politika u području zaštite djece i obitelji te razvoja civilnog društva. Danas rade s djecom, mladima i obiteljima, naročito onima koji žive u rizičnim uvjetima. Osmišljavaju i provode psihosocijalne i edukativne programe/projekte koji se temelje na potrebama djece i mladih, a koji aktivno uključuju cijelu obitelj kao i djelatnike iz odgojno-obrazovnog sustava i sustava socijalne skrbi. Osim neposrednog rada s korisnicima Udruga inicira i provodi niz aktivnosti s ciljem mobilizacije državnih i lokalnih institucija te organizacija civilnog društva u osiguravanju što kvalitetnije zaštite djece, mladih i obitelji u Hrvatskoj, pa i šire.

Tagovi: Konzum, Udruženje Djeca prva, Ivan Širanović
PROČITAJ I OVO
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
RAST
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
ZAGREB – Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prva tri mjeseca 2024. godine.
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
POTEZI
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
ZAGREB - Nakon što je ruski milijarder Denis Štengelov preuzeo Zvečevo, dogodile su se prve promjene na čelu kompanije.
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
AKVIZICIJE
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
BEOGRAD - Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udio (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši tako jedini vlasnik ovog vodećeg proizvođača mineralne vode i energetskih napitaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE