SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
INVESTICIJE
 
Jiang Yu: Izgradit ću centar tradicionalne kineske medicine u Krapinskim Toplicama
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 25.09.2019. - 07:45:52
ZAGREB - Osnivačica kompanije Z-Run Wellton Industry Jiang Yu najavila je u intervjuu za RTL Direkt izgradnju centra tradicionalne kineske medicine u Krapinskim Toplicama, kakvi već postoje primjerice u Italiji, Njemačkoj i Austriji. 

Iako nije otkrivala visinu ulaganja na području Krapinskih Toplica, Yu je rekla svoje ciljeve.

"Krapinske Toplice za nas su vrlo važne, želimo ovdje napraviti naš prvi Centar za tradicionalnu kinesku medicinu. Sredinom studenoga organizirat ćemo konferenciju na kojoj će sudjelovati stručnjaci kineske medicine iz cijelog svijeta i stotinjak sudionika iz Kine", kazala je Yu, uvjerena da će njezini planovi donijeti brojne benefite lokalnom stanovništvu.

Najavljuje i skori dolazak četvoro kineskih liječnika u Hrvatsku. Zajedno s hrvatskim liječnicima oni će podizati svijest o tradicionalnoj kineskoj medicini u našoj zemlji.

Osim toga, u studenome je planirana i velika konferencija gdje bi javnost, ali i Ministarstva zdravstva te turizma bili detaljnije informirani o projektu tradicionalne kineske medicine u Hrvatskoj. 

"Kad se ne osjećate dobro, možemo vas izliječiti našim metodama. Naša medicina ne zahtijeva operacije, a liječenje je učinkovito.", poručuje Yu.

Uz postojeći hotel u Krapinskim Toplicama planira izgraditi još jedan, ali i dom za starije i nemoćne. Za projekte je pripremila 20 milijuna eura, ali svjesna je da će morati uložiti mnogo više. 

Što se tiče planova za zagradu bivše političke škole, kaže da bi gradnja mogla krenuti već iduće godine.

"Planiramo zadržati izvorni izgled građevine. Bit će tu hotel sa četiri zvjezdice, kongresni centar. Jedan dio ćemo svakako morati dograditi.", rekla je Yu.