SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OPCIJE
 
Instagram sada prikazuje jesu li vaši prijatelji online
Autor/izvor: SEEbiz / Bug.hr
Datum objave: 21.07.2018. - 09:34:36
NEW YORK - Instagram, Facebookova popularna aplikacija čija je primarna funkcija uređivanje i dijeljenje fotografija dobila je novu mogućnost pod imenom Activity Status.

Na službenom Instagramovom blogu objavljena je informacija kako sada korisnici mogu vidjeti koji su prijatelji u datom trenutku online i aktivni u kontekstu same Instagram aplikacije.

Prijatelji s kojima je korisnik ranije razmijenio poruke ili prijatelji koji samo prate korisnikov profil kada su aktivni unutar aplikacije bit će označeni s zelenom točkom uz fotografiju njihova profila.

Opcija je vrlo slična onoj koja se već može pronaći unutar Facebook Messenger aplikacije, a uvedena je s kako bi se po mogućnosti povećala interakcija između korisnika, kao i samo dijeljenje sadržaja putem samog Instagrama.
Također, na taj način će se povećati i razmjena poruka u stvarnom vremenu putem Directa s obzirom na korisnici mogu vidjeti tko je u tom trenutku dostupan. Na kraju valja napomenuti da je u postavkama omogućeno isključivanje ove opcije ukoliko se ona ne želi koristiti.