DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DISTRIBUCIJA
 
Ingram Micro postaje distributer Kaspersky Lab proizvoda u Jugoistočnoj Evropi
Autor/izvor: SEEbiz / eKapija
Datum objave: 04.09.2018. - 15:20:58
BEOGRAD - Kompanija Kaspersky Lab objavila je danas da će Ingram Micro, jedna od vodećih globalnih kompanija u oblasti distribucije i implementacije savremenih IT rešenja, uz postojeće distributere, ubuduće biti zadužena za distribuciju proizvoda Kasperskog na teritoriji Jugoistočne Evrope - tržišta Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Ugovor podrazumeva distribuciju celokupne palete proizvoda Kaspersky Lab: od proizvoda namenjenih privatnim korisnicima preko detekcionih tehnologija najnovije generacije poput usluga za informisanje o bezbednosti (Security Intelligence Services), integrisane Kaspersky platforme za bezbednost endpoint uređaja (Kaspersky Endpoint Security Platform), do Kaspersky rešenja za upravljanje pretnjama i odbranom (Kaspersky Threat Management and Defense) – napredne platforme za sajber bezbednost koja štiti kompanije od kompleksnih pretnji.

Kompanija Ingram Micro je deo Ingram Micro grupacije, svetski poznatog distributera u oblasti IT opreme, koja ima kancelarije u 45 zemalja i 154 distributivnih centara širom sveta.

- Sigurni smo da će ovo partnerstvo doprineti ostvarenju vizije kompanije Kaspersky Lab o širenju svesti o sajber bezbednosti i na najbolji način ispratiti jačanje našeg prisustva i razvoj poslovanja u veoma važnom regionu kao što je jugoistočna Evropa. Ovo partnerstvo vidimo i kao doprinos nastojanjima da proizvode kompanije Kaspersky Lab učinimo dostupnijim kako pojedinačnim tako i poslovnim korisnicima i ponudimo im adekvatnu podršku u implementaciji naših najnaprednijih rešenja - rekao je Zoran Pušković, generalni direktor kompanije Kaspersky Lab za Istočnu Evropu.

Vladimir Popović, izvršni direktor kompanije Ingram Micro SEE NON EU, istakao je da će se Kaspersky rešenja idealno uklopiti u portfolio proizvoda za bezbednost informacija koje nudi ova firma.