SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRIZNANJA
 
Hotel TUI BLUE Jadran dobitnik prestižne nagrade TUI Holly 2019.
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 19.12.2018. - 12:10:21
ZAGREB - Nakon prošlogodišnje nagrade TUI Top Quality, hotel TUI BLUE Jadran je u ovoj godini otišao i korak dalje, te je osvojio „TUI Holly 2019“, najprestižniju nagradu koju dodjeljuje svjetski touroperator TUI.

TUI Holly je nagrada koja se dodjeljuje najboljim hotelima po ocjenama gostiju i predstavlja najveće moguće priznanje koje hotel može dobiti od strane gostiju TUI-a. Nagrada je sinonim za sve ono što odmor čini savršenim: vrhunska usluga, izražena pozornost na detalje i izvanredna kuhinja. TUI Holly ujedno je i priznanje za kvalitetno upravljanje i visoke standarde sigurnosti. Tako je TUI BLUE Jadran u svojoj tek drugoj sezoni nakon obnove ušao u krug najboljih svjetskih hotela i sebi osigurao još bolje pozicioniranje na TUI kanalima prodaje, budući ova nagrada predstavlja jedan od glavnih motiva prilikom odluke o odabiru mjesta za odmor. 

Nagrada dolazi kao potvrda i nastavak već osvojenih prestižnih nagrada i certifikata u ovoj godini za izuzetna postignuća u održivom poslovanju i upravljanju hotelima od kojih vrijedi izdvojiti: TUI Environmental Champion 2019, Travelife Gold Award. 

Od ove godine hotel TUI BLUE Jadran je pod menadžmentom WOT (World of TUI) Hotels Croatia, Joint venture kompanije osnovane od strane TUI grupe i Sunce Koncerna (Bluesun Hotels&Resorts). 

Kako ističu članovi Uprave WOT Hotels Croatia Nikolina Misir i Damir Lukić:

„Ova nagrada dolazi uistinu kao šlag na torti i potvrda iznimno uspješne sezone u kojoj je hotel TUI BLUE Jadran ostvario izuzetne poslovne rezultate, kako u fizičkim tako i financijskim pokazateljima poslovanja, te se u potpunosti pozicionirao na tržištu kao jedan od najbolje ocijenjenih hotela od strane gostiju koje touroperator TUI ima u svojoj ponudi i to na globalnoj razini. Nagrada je ujedno i priznanje svim vrijednim zaposlenicima hotela bez čijeg predanog rada ovo izuzetno postignuće ne bi bilo moguće.“  

TUI BLUE Jadran prvi je hotel 5* na Makarskoj rivijeri, te raspolaže sa 161 sobom. Otvoren je u srpnju 2017.godine nakon temeljite obnove u koju je uloženo više od 15 milijuna eura. Izgrađen je  neposredno nakon 2.svjetskog rata i gotovo 40 godina bio je simbol luksuza i zaštitni znak Makarske rivijere. Hotel danas posluje u sastavu tvrtke WOT Hotels Adriatic Asset Company d.o.o. koja je u vlasništvu TUI grupe i Sunce koncerna (Bluesun).