SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ODGOVOR
 
Forcan odgovorila Miškoviću: Kada neko umisli da je moćniji od države, ostane bez 2/3 kompanije
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 15.04.2018. - 18:24:23
BEOGRAD - Nekadašnja potpredsednica Delta holdinga Milka Forcan odgovorila je svom bivšem šefu Miroslavu Miškoviću na tvrdnje iznete u "Nedeljniku".

Ona je uz fotografiju na Instagramu parafrazirala Miškovićeve reči iz teksta koji je objavljen u aktuelnom broju beogradskog nedeljnika.

"Kada neko "umisli da je moćniji od kompanije" napusti je i živi svoj život. Kada neko umisli da je moćniji od države i tako se ponaša ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša", napisala je Forcan.

Podsetimo, Mišković je govorio o odnosu sa srpskim političarima, ali sa nekadašnjim saradnicima, uz apostrofiranje odnosa Forcanove sa bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Mišković je naveo da je njegova zamenica umislila da je moćnija od kompanije.

"Bivša potpredsednica Delta holdinga, u jednom trenutku je pomislila da je moćnija od same kompanije, to jest da Delta bez nje ne bi mogla da se razvija. Strašan je problem kad čovek pobrka identitete, kad pomeša sebe i firmu i izgubi kontakt sa stvarnim stanjem stvari. Doduše, Milka je bila pod uticajem Borisa Tadića, čoveka malog znanja. Podsticali su se međusobno: ona je, kao nesumnjivo rečita i vešta žena, sebi podizala rejting, a on ju je, na osnovu toga što je od nje čuo, uverio da je sudbinski važna za kompaniju. Ali tuđi uticaj, u ovom slučaju Tadićev uticaj na Milku, ne može biti opravdanje pošto se od profesionalca očekuje da misli svojom glavom. Milka Forcan, nažalost, nije pokazala tu sposobnost i zbog toga smo morali da se rastanemo", naveo je Mišković za "Nedeljnik".