GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om

Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2024 / 20:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Član HDZ-ovog predsjedništva i tehnički potpredsjednik vlade te ministar branitelja Tomo Medved dao je izjavu za medije u kojoj je komentirao kako teku pregovori s Domovinskim pokretom za sastavljanje vladajuće većine. Kazao je da se pregovori nastavljaju u ponedjeljak.

"Mi sutra nastavljamo razgovarati s Domovinskim pokretom. Upoznati ste da su razgovori bili izrazito konstruktivni. Očekujemo sutra, u nastavku razgovora, konkretne stavove, obzirom da je Domovinski pokret tijekom vikenda imao radne sastanke unutar stranke. Vjerujem da ćemo tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti, usuglasiti sva pitanja vezano za većinu odnosno sastavljanje nove vlade", kazao je Medved.

Medved se osvrnuo i na komentar da mu je Vesna Vučemilović dala potporu te na medijske napise posljednjih dana.

"Jako je puno ovih dana razgovora. Mogli smo i danas u medijima vidjeti različite stavove. To su sve okolnosti koje su izravno vezane za formiranje većine, strpimo se, ne bih izdvajao nijedno konkretno ime. Vjerujem da ćemo tijekom sljedećeg tjedna imati strukturu takovu da će HDZ kao pobjednik izbora formirati većinu odnosno, da ćemo dobiti mandat za sastavljanje nove vlade", istaknuo je Medved.

Naglasio je da bi se svi primarno trebali usmjeriti na interese Hrvatske.

"Da u fokus zaista stave programska područja koja su bitna za prosperitet Hrvatske, za nastavak svih projekata koje smo u ovih osam godina uspješno realizirali. Jer to je ono što je bit u svjetlu provedbe izbora i konstituiranja većine. Za to smo dobili mandat naroda, da odgovorno vodimo i upravljamo našom zemljom. Jednostavno, ta buka koja se može čuti i vidjeti u javnom prostoru...da se svi usmjere na ono što je bitno, to su programska područja, ideje usmjerene prema bitnim područjima za naš narod i RH", zaključio je Medved.

Tagovi: MEDVED, VLADA, DP, HDZ
PROČITAJ I OVO
Kolakušić: Namjeravam postati predsjednik i pozvati građane na referendum
PORUKE
Kolakušić: Namjeravam postati predsjednik i pozvati građane na referendum
ZAGREB - Mislav Kolakušić smatra da o televizijama ovisi hoće li postati predsjednik ili ne. Ako bude dovoljno debata, siguran je da će postati novi predsjednik.
Plenković o Milanoviću: Popularniji sam? Ništa čudno
PREMIJER
Plenković o Milanoviću: Popularniji sam? Ništa čudno
ZAGREB - Premijer Andrej Plenković održao je konferenciju za medije nakon Predsjedništva HDZ-a.
Milanović reagirao na Dodikove izjave: Krivotvori istinu
REAKCIJE
Milanović reagirao na Dodikove izjave: Krivotvori istinu
ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović "smatra neprihvatljivima i nadasve neistinitima tvrdnje čelnika srpskog naroda u BiH Milorada Dodika u Donjoj Gradini, na obilježavanju sjećanja na žrtve ustaškog logora Jasenovac".
Radić: Najbitnije je da usuglasimo programski dio
STAVOVI
Radić: Najbitnije je da usuglasimo programski dio
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković u ponedjeljak je nastavio pregovore s koalicijskim partnerom Domovinskim pokretom.
Gvardiol ovim potezom oduševio Guardiolu
ODUŠEVLJENJE
Gvardiol ovim potezom oduševio Guardiolu
MANCHESTER - Trener Manchester Cityja Pep Guardiola od samog početka sezone nije skrivao oduševljenje našim Joškom Gvardiolom koji je 'eksplodirao' u samoj završnici sezone nakon što je zabio pet golova u zadnjih sedam utakmica za 'građane'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE