SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POZIVNICA
 
DJ Brka 23. veljače u The Garden Breweryju u Zagrebu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 20.02.2019. - 08:47:00
Zadnja izmjena: 20.02.2019. - 09:08:36
ZAGREB - Slobodan Brkić, poznatiji kao DJ Brka, gostuje na večeri Freilauf, u subotu, 23. veljače u The Garden Breweryju u Zagrebu.

Enciklopedijsko poznavanje pop kuture i glazbe, iskustvo te šarm ovog gospodina čine ga stupom osloncem vibrantne elektroničke scene u Beogradu. 

Rado je viđen selektor na Dekmantel Festivalu, a njegovi miksevi East Of Cosmic ušli su u povijesnu memoriju klabera diljem svijeta, a nastali su temeljem Brkinog neumornog kopanja po bespućima najraznovrsnije ex-jugoslavenske plesne muzike. Ne tako davne 2010. godine nastupio je uz Barisa K. iz Istanbula i Iliju Rudmana prvi put na Freilaufu, programu koji se upravo vraća istim intenzitetom i zanosom kao nekad.

Kultni program, koji je umnogome utjecao na klupsku scenu, vodi Pepi Jogarde, a ugostio je neka od vodećih imena svjetske scene kao što su Dixon, Âme, Prins Thomas, Metro Area i Henrik Schwarz. Nakon dvije godine pauze Freilauf se vraća u velikom stilu, ovog puta u The Garden Breweryju, i to gostovanjem beogradske legende Brke, kojemu će društvo praviti majstor selekcije žanrovskih devijacija LukadeLux, pokretač večeri Casual Monday, te domaćin Pepi Jogarde.