SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
TELEKOM SRBIJA
 
Ćulibrk: Kredit će moći da se otplaćuje i mobilnim
Autor/izvor: SEEbiz / Tanjug
Datum objave: 31.12.2016. - 11:01:22
BEOGRAD - Keš kredite građani Srbije i korisnici MTS usluga od januara će moći da podignu u svim MTS poslovnicama, a rate će plaćati putem telefonskih računa, što je jedan od novih servisa i ozbiljno uključivanje kompanije Telekom Srbija u bankarski sektor, kaže za novogodišnji broj "Blica" generalni direktor te kompanije Predrag Ćulibrk.

Na pitanje o planiranju velikih investicija u 2017. i da li je to šminkanje Telekoma za treću privatizaciju, Ćulibrk kaže kaže da je potpisan ugovor sa kompanijom Huawei što je dugoročni projekat koji će trajati od tri do četiri godine i vredan je do 150 miliona evra.

"Želimo da izgradimo infrastrukturu, pre svega baziranu na optici, koja će da obezbedi brzi pristup internetu i infrastrukturu koja će zadovoljiti potrebe za raznim servisima, kako elektronske uprave, tako i poslovne zajednice i građana. A što se tiče privatizacije, o tome će odlučiti Vlada Srbije koja je većinski vlasnik", navodi Ćulibrk.

Komentarišući pitanje da je Zvezdaš, a navijači tog kluba mu zameraju da više sponzoriše Partizan, i ima li istine u tome, ćulibrk kaže da jeste Zvezdaš, ali da im navijači Zvezde i Partizana i te kako veruju i cene naše ulaganje u sport, nekad čak više od samih predstavnika klubova.

"Mi pomažemo u sklopu društveno odgovornog poslovanja i kulturi i zdravstvu, kao i Egzitu, Guči. Naš projekat 'Teslin vremeplov' proglašen je za jedan od pet najboljih projekata iz oblasti nauke i obrazovanja u Evropi", rekao je Ćulibrk.