DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAUTIKA
 
Croatia Boat Show ove godine s dvije luksuzne premijere
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 31.03.2015. - 22:43:45
SPLIT - Pripreme za 17. sajam Croatia Boat Show su u punom jeku. I ove godine na zapadnoj obali u Splitu bit ćemo domaćin impresivnim nautičkim modelima najznačajnijih svjetskih proizvođača.
Svoju premijeru na ovogodišnjem Croatia Boat Show-u imat će i dva luksuzna modela: Monte Carlo Yachts 65 te Monte Carlo 5.  Na sajmu će također biti predstavljen hidroavion European Coastal Airlinesa.

Uz već tradicionalnih pet dana nautičkog luksuza koje Croatia Boat Show nudi svojim brojnim posjetiteljima i zaljubljenicima u razna plovila, gosti će ponovno imati prilike vidjeti i neke od ekskluzivnih primjeraka suvremene automobilske industrije.

Croatia Boat Show u organizaciji tvrtke Profectus sajmovi kao vodeći nautički sajam u regiji više od desetljeća i pol okuplja brodograditelje te proizvođače brodske opreme i nautičke odjeće, kao i agencije te predstavnike marina, zastupnike gumenjaka, jedrilica i motornih plovila. Taj epitet, na zadovoljstvo svih partnera, izlagača i gostiju, Croatia Boat Show opravdat će i ove godine.