SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OPTUŽBE
 
Čović: Repeša je kriv, navijači su mu odgovorili
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 24.04.2019. - 08:01:06
BEOGRAD - Nebojša Čović rekao je da je bio zadovoljan atmosferom u Pioniru na majstorici finala ABA lige. Prvi čovjek Zvezde kaže da se Zvezda nije bavila navijačima, već je radila sve da spriječi navijačke ispade.

Lako se moglo dogoditi da do utakmice uopće ne dođe. Naime, igrači Budućnosti skandalozno su dočekani u Pioniru. Navijači Zvezde uletjeli su na parket čim su igrači Budućnosti izašli na zagrijavanje i tako odgodili početak utakmice.

Prvi čovjek Crvene Zvezde rekao je novinarima da je na atmosferu utjecao trener Budućnosti Jasmin Repeša te da je zadovoljan odgovorom njegovog kluba i navijača.

"Ono što je bilo na početku to je bilo nešto zbog čega sam jako brinuo. Na prljave akcije koje su se događale u Podgorici morala je uslijediti reakcija. Nemam namjeru pričati o tome. Mislim da je bila fantastična atmosfera. Znam što je bilo pripremano kao provokacija i ispričavam se javnosti zbog onog što se dogodilo na početku i što je iskorišteno."

"Ne bih htio sada analizirati kako se dogodilo, kako je koji igrač izlazio na teren i pojedinci koji su bili zaduženi za osiguranje, a nisu iz Crvene zvezde. To je sada nebitno. Bitno je da smo došli do cilja i da smo izdržali jedan gotovo pa zatvorski režim od utorka do povrataka iz Podgorice. Čestitam stručnom stožeru, igračima i Upravi. Ustrajali smo i izdigli se kako priliči Beogradu i Srbiji", rekao je Čović, a prenosi B92.