SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
RAST
 
BNP Paribas Cardif osiguranje: Prihodi u 2015. porasli 20%
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 19.01.2016. - 15:32:24
ZAGREB - Za BNP Paribas Cardif osiguranje 2015. godina bila je poslovno vrlo uspješna uz rast prihoda za oko 20 posto, izvijestili su u utorak na susretu s novinarima čelnici BNP Paribas Cardifa.

U tom osiguranju ističu da su prihodi u prošloj godini dosegnuli 67 milijuna kuna, što je rast za oko 20 posto u odnosu na 2014. godinu.

Nastavljena je uspješna suradnja sa Zagrebačkom bankom i Veneto bankom, započeta prodaja dvaju novih proizvoda s Privrednom bankom Zagreb, a početkom 2016. godine lansirana i nova uslugu u suradnji s Vipnetom, ističu u tom osiguravatelju.

Glavni proizvod BNP Paribas Cardif osiguranja u Hrvatskoj i svijetu je Credit Protect, usluga osiguranja korisnika kredita. Osim toga u Hrvatskoj nudi i Card Protect, osiguranje platne kartice te Standard Protect, policu osiguranja u slučaju nepredviđenih događaja kao što su bolovanje, otkaz ili smrt.

Taj osiguravatelj uveo je i novost na hrvatsko tržište, uslugu osiguranja prijenosnih uređaja kao što su tableti, računala i MP4 playeri Mobil Protect, ali i uslugu Mobile Protect, osiguranje mobilnih uređaja u slučaju oštećenja ili uništenja odnosno neograničenog broja popravaka.

BNP Paribas Cardif osiguranje dio je grupe BNP Paribas, jedne od najvećih financijskih grupacija u svijetu koja je prisutna u 80 zemalja i ima oko 200.000 zaposlenih. BNP Paribas Cardif prisutan je u 37 zemalja, a u Hrvatskoj od kraja 2007. godine.