GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka banka omogućila digitalno ugovaranje kreditnih kartica u m-zabi

Zagrebačka banka omogućila digitalno ugovaranje kreditnih kartica u m-zabi
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.10.2023 / 12:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, omogućila je svojim klijentima ugovaranje kreditnih kartica putem aplikacije mobilnog bankarstva m-zaba. Unutar mobilne aplikacije Zagrebačke banke sada je moguće ugovoriti Standardnu Mastercard kreditnu karticu, Platinum Mastercard kreditnu karticu i go!card Mastercard kreditnu karticu*.

„U Zabi novom uslugom – digitalnim ugovaranjem kreditnih kartica, klijentima korisnicima m-zabe omogućujemo još jednostavnije i brže korištenje usluga Banke, a posjet poslovnici više nije nužan, što rezultira značajnom uštedom vremena. Kao predvodnici na domaćem tržištu, nastavljamo implementirati nove usluge i graditi još bolje iskustvo za naše klijente“, istaknuo je Damir Krcivoj, direktor Proizvoda i usluga Zagrebačke banke.

Kreditnu karticu Zagrebačke banke klijenti mogu ugovoriti u nekoliko jednostavnih koraka. Da bi započeli proces ugovaranja kreditne kartice, u m-zabi je potrebno odabrati opciju „Kreditna kartica“ na izborniku „Proizvodi“. Tamo će klijentima biti ponuđene kreditne kartice koje nisu prethodno ugovorene, kao i osnovni parametri svih kreditnih kartica koje mogu zatražiti. U slučaju potrebe klijenti će biti zamoljeni za nastavak ugovaranja kreditne kartice u poslovnici.

"Kontinuirano poboljšavamo našu m-zabu kroz integriranje novih, naprednih mogućnosti. Ova inovacija nastala je zahvaljujući osluškivanju potreba naših klijenata. Veseli nas primijetiti da se klijenti sve više oslanjaju na m-zabu za obavljanje svojih svakodnevnih financijskih potreba, što je potvrda da mobilnu aplikaciju razvijamo u pravom smjeru“, dodao je Ivan Hećimović, direktor Alternativnih kanala Zagrebačke banke.

Inovacija predstavlja još jedan korak prema podizanju razine bankarskog iskustva za klijente Zagrebačke banke. Banka ostaje predana donošenju suvremenih trendova i tehnoloških inovacija na hrvatsko tržište. Na taj način, Zagrebačka banka ne samo da zadržava svoju poziciju kao lider na tržištu, već i aktivno oblikuje budućnost bankarske industrije, pružajući najbolju moguću uslugu svojim klijentima.

*Reprezentativni primjer za go!card Mastercard kreditnu revolving karticu: Uz fiksnu kamatnu stopu od 6,95 % godišnje, ugovoreni način otplate na 36 rata te bez naknade za obradu kredita, efektivna kamatna stopa za odobreni iznos revolving kredita od 700 eura iznosi 7,19 %. Mjesečna rata iznosi od 19,55 do 23,58 EUR, a ukupni iznos koji ćete platiti 775,16 EUR.

Tagovi: Zagrebačka banka, Zaba, m-zaba
PROČITAJ I OVO
KPMG: Banke i dalje optimiziraju troškove, a one u Hrvatskoj i regiji imaju dodatne izazove
OPTIMIZIRANJE
KPMG: Banke i dalje optimiziraju troškove, a one u Hrvatskoj i regiji imaju dodatne izazove
ZAGREB - KPMG International proveo je istraživanje s više od 200 bankarskih institucija, koje je podržano usporednim benchmarking analizama i osobnim razgovorima s čelnicima banaka zaduženim za novi ciklus strateških inicijativa.
Amerikanci ponovo upozorili Raiffeisen
UPOZORENJE
Amerikanci ponovo upozorili Raiffeisen
BEČ - Američka administracija ponovo je upozorila Raiffeisen bank International (RBI) zbog poslovanja u Rusiji.
Commerzbank ugodno iznenadio rezultatima u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Commerzbank ugodno iznenadio rezultatima u prvom kvartalu
FRANKFURT - Njemačka Commerzbank priopćila je u srijedu da je neto dobit porasla za 29% u prvom tromjesečju, što je njena najjača kvartalna dobit u desetljeću, te je povećala svoje izglede za neto prihod od kamata za cijelu godinu.
Slovenske banke u prvom kvartalu povećale čistu dobit čak 88%
UZLET
Slovenske banke u prvom kvartalu povećale čistu dobit čak 88%
LJUBLJANA - Banke u Sloveniji su u prva tri mjeseca ove godine ostvarile dobit prije oporezivanja od 277,2 milijuna eura, što je 82 posto više nego u istom razdoblju lani, uz nastavak značajnog rasta prihoda.
Oročeni depoziti u godini skočili 37,4%
SNAŽAN RAST
Oročeni depoziti u godini skočili 37,4%
ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a, na osnovi stanja, ukupni depoziti (isključujući središnju državu) iznosili su na kraju ožujka 56,1 mlrd. eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE