GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brozović blizu europskog velikana

Brozović blizu europskog velikana
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.01.2023 / 09:11
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
BARCELONA - Sergio Busquets odlazi iz Barcelone na kraju sezone, a njegova zamjena mogao bi biti – Marcelo Brozović!

Hrvatski reprezentativni veznjak već je ranije bio želja vrhunskih klubova, ali zasad nitko za njega nije uspio pronaći izlaznu strategiju iz milanskog Intera, u kojem igra od 2015. godine kad je stigao iz zagrebačkog Dinama.

Novi pokušaj potpisuje Barcelona, barem ako je vjerovati španjolskom sportskom dnevniku Marci i novinaru Gerardu Romeru koji je veoma blizak katalonskom klubu.

Ovaj put ne radi se o klasičnoj financijskoj ponudi, već bi Barca mijenjala igrače. U suprotnom pravcu poslala bi 26-godišnjeg veznjaka Francka Kessiéja koji je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača u Milanovom pohodu na naslov prvaka, a sad bi u redovima gradskog rivala trebao zamijeniti četiri godine starijeg Brozovića.

Kessié se nije usrećio u Barceloni, vezni red je tamo prenapučen kvalitetnim igračima. S druge strane, Kessié je ipak više ‘osmica‘, dok je Brozović klasična ‘šestica‘ i u tom pogledu idealna zamjena za Busquetsa.

Broza navodno zanima ova opcija. U Interu je u 302 nastupa upisao 30 pogodaka i 37 asistencija, te je prošle godine produljio vjernost do ljeta 2026. godine.

Navodno se veznjak Vatrenih već pomalo zasitio u Interu te ne bi imao ništa protiv novog velikog izazova...

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Barcelona, Sergio Busquets
PROČITAJ I OVO
Procurili podaci vlasnika svih registriranih vozila, Božinović potvrdio izvide
DIVERZIJA
Procurili podaci vlasnika svih registriranih vozila, Božinović potvrdio izvide
ZAGREB - Večernji list je u posjedu prijave incidenta koja je podnesena SOA-i o curenju 2.444.587 zapisa o vozilima 1.195.052 fizičkih osoba – sadrže njihova imena, adrese, OIB-e, JMBG-e, datume rođenja, registracije i ostale podatke o vozilima i njihovim policama osiguranja.
Amerikanci sve manje žele električne automobile
ISTRAŽIVANJE
Amerikanci sve manje žele električne automobile
NEW YORK - Novo istraživanje je pokazalo da je manje vjerojatno da će američki vozači 2024. razmišljati o kupnji električnog vozila nego 2023. godine, unatoč tome što je izbor električnih automobila veći nego ikada.
Volkswagen pregovara o proizvodnji u Indiji
PREGOVORI
Volkswagen pregovara o proizvodnji u Indiji
WOLFSBURG - Njemački proizvođač automobila Volkswagen pregovara o partnerstvu u proizvodnji automobila u Indiji, rekao je u petak glavni financijski direktor Arno Antlit.
Musk: Nisam za carine na kineska električna vozila
STAVOVI
Musk: Nisam za carine na kineska električna vozila
PARIZ - Izvršni direktor Tesle Elon Musk rekao je da ne podržava nedavnu najavu predsjednika Bidena o carinama na električna vozila kineske proizvodnje.
Mercedes u Njemačkoj ukida noćne smjene i 1.200 radnih mjesta
REZOVI
Mercedes u Njemačkoj ukida noćne smjene i 1.200 radnih mjesta
STUTTGART - Poznata kompanija Mercedes želi ukinuti više od 1.000 radnih mjesta. Slične mjere već su provedene u njemačkim tvornicama koje se nalaze u Sindelfingenu i Bremenu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE