DiWagner
SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NOVITETI
 
Aplikacija koja otkriva ljepote Cetinske krajine
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 22.10.2019. - 16:11:01
ZAGREB - Cetinska krajina nova je aplikacija za smartphone i tablet uređaje koja služi kao vodič za posjetitelje područja Cetinske krajine - aplikacija pruža pregled i informacije o aktivnostima, događajima i lokacijama na području Sinja, Trlja, Vrlike, Otoka, Hrvaca, Dicma i okolice istih.

Aplikacija Cetinska krajina za ljubitelje aktivnog odmora nudi detaljan pregled čak 19 biciklističkih ruta u sklopu kojih je moguće vidjeti bogatstvo prirodne i kulturne baštine Cetinske krajine.

Aplikacija posjetiteljima nudi pomoć u vidu adresara korisnih kontakata prilikom planiranja boravka u Cetinskoj krajini kao što su kontakti turističkih zajednica, agencija, brojnih sportskih i rekreacijskih klubova, udruga itd. Posjetitelji koji žele samostalno istražiti znamenitosti Cetinske krajine informacije i lokacije istih mogu pronaći pregledom izbornika „Pregled baštine“ koja, osim informacija o baštini, nudi i mogućnost izračuna odabira prijevoznog sredstva i optimalne rute dolaska na odabranu lokaciju.

Odabirom tirkiznih krugova na početnoj stranici aplikacije korisniku je omogućeno preuzimanje Vodiča kroz područje Cetinske krajine u .pdf obliku, čime je korisniku omogućen pregled prirodne i kulturne baštine Cetinske krajine i u slučaju lošijeg prijema telefonskog signala.  Za korisnike koji žele saznati više informacija o Cetinskoj krajini na raspolaganju je web stranica Cetinske krajine kojoj je moguće pristupiti odabirom poveznice www.cetinska-krajina.hr u podnožju aplikacije.Besplatna aplikacija Cetinska krajina dostupna je za Android i iOS uređaje na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Mobilna aplikacija Cetinska krajina izrađena je u sklopu projekta „Sinj u sridu“. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Operativnog programa Konkurentnost i kohezija a na projektu, uz Grad Sinj kao nositelja, sudjeluje pet projektnih partnera relevantnih za društveni i gospodarski razvoj kraja te upravljanje kulturnom baštinom, a riječ je o Turističkoj zajednici Grada Sinja, Viteškom alkarskom društvu Sinj, Muzeju Cetinske krajine Sinj, Javnoj ustanovi RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije te Obrtu za proizvodnju FLORAMI, Sinj.

Ukupna vrijednost projekta “Sinj u sridu” iznosi 66.594.231,17 kn, od toga bespovratnih sredstava Europske unije 55.597.793,26 kn. Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Javne ustanove RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.