SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NOVA OPCIJA
 
Airbnb odsad možete koristiti i za uređenje interijera
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 16.02.2018. - 09:05:49
LONDON - Airbnb, internetska stranica za iznajmljivanje nekretnina diljem svijeta, u kojoj se nerijetko mogu naći i domaći stanovi, kuće i apartmani, dobila je novi zanimljiv sadržaj koji dodatno obogaćuje dosadašnji sadržaj ove poznate platforme.

Osnivač i vlasnik Airbnb-a Joe Gebbia odlučio je unutar svoje grupacije otvoriti i studio za uređenje interijera. Riječ je o projektu Samara koji će svim zainteresiranim korisnicima nuditi usluge projektiranja, dizajna interijera ali i kompjutorskih vizualizacija.

Ovaj potez nimalo ne čudi bolje poznavatelje ove tvrtke budući da je Gebbia diplomirani dizajner interijera. Ovo je za njega novi, ali donekle i logičan izazov koji se 'tematski' nadovezuje na djelatnosti Airbnb-a.

Kako bi na pravi način reklamirali svoj novi projekt odnosno usluge koje nude, platforma je napravila ogledni primjerak uređenja jednog interijera čije atraktivne fotografije slikovno prezentiraju ovu vijest.

Posrijedi je mala drvena kuća napravljena u suradnji s arhitektom Goem Hasegawom te predstavljena na izložbi u Tokiju, koja će nakon toga svoga mjesto pronaći na periferiji glavnog grada Japana i bit će je moguće unajmiti.