GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Agencija za komercijalnu djelatnost povećala prihode za 24 milijuna kuna

Agencija za komercijalnu djelatnost povećala prihode za 24 milijuna kuna
RAST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.01.2020 / 10:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD) u prošloj je godini povećala prihode za 24 milijuna kuna, na 279 milijuna kuna, izvijestili su u ponedjeljak iz AKD-a, najavljujući nastavak digitalizacije tvrtke, pružanja usluga povjerenja i uspostavu sustava sljedivosti.

"Prošle smo godine ostvarili izvrstan rezultat od čak 279 milijuna kuna prihoda, što je za 24 milijuna kuna više nego godinu prije. Rezultat je to proaktivnog nastupa na domaćem i inozemnom tržištu, realizacije istraživačko-razvojnih projekata, dokazane sigurnosti informacijskog sustava, učinkovitosti proizvodnog procesa, ali i kontinuiranog ulaganja u kompetencije djelatnika", kaže glavni direktor AKD-a Jure Sertić komentirajući lanjske poslovne rezultate.

AKD je tvrtka koja razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnosti, pružatelj je usluga povjerenja, specijalizirana je za proizvodnju osobnih dokumenata, platnih kartica ali i složenih sustava sljedivosti. Broj kupaca AKD-ovih proizvoda i usluga iz godine u godinu raste, a rade za 17 različitih zemalja, navode iz AKD-a.

Ističu i kako se razvoj tvrtke formirao prema kriteriju potreba kompleksnog tržišta u niši sigurnosti i identiteta. Unaprjeđene su tehnologije i razvojne platforme diktirane međunarodnim zahtjevima, a rezultat je visoka specijalizacija. U idućem razdoblju nastavit će pratiti i primjenjivati trendovi u ICT i grafičkoj industriji na inovativan način, prilagođavajući i supstituirajući svaki proizvod i uslugu točno određenim potrebama i traženim funkcionalnostima poslovnih partnera te javnim potrebama, stvarajući tako platforme za daljnja unaprjeđenja i tržišne iskorake, najavljuju iz AKD-a.

"Naša projekcija budućnosti rast će na viziji koja je okrenuta prema dostizanju razine inovativnog kreatora promjena, poglavito onih orijentiranih na širenje poslovanja, povećanja ekonomske uspješnosti na tržištu, učinkovitijeg djelovanja državne uprave, gospodarskog razvoja društva i dobrobiti šire društvene zajednice", zaključuje Sertić.

Tagovi: Agencija za komercijalnu djelatnost, Jure Sertić
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE