SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NEVJEROJATNO
 
Adalbert Rebić: Urota pedera i lezbi upropastit će društvo
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.01.2013. - 12:19:00
Zadnja izmjena: 09.01.2013. - 16:11:23
ZAGREB - Nakon jučerašnje objave rezultata istraživanja o zdravstvenom odgoju na HTV-u uslijedile su reakcije zainteresiranih strana. I dok je ministar obrazovanja Željko Jovanović zadovoljan rezultatima koji pokazuju da je većina građana ipak za uvođenje programa zdravstvenog odgoja, žestoko je reagirao katolički teolog Adalbert Rebić.
- Ako pratite ankete koje idu uživo preko televizije i radija, uvidjet ćete da je više od 80 posto građana protiv predloženog seksualnog odgoja. Više je stvarno besmisleno upozoravati na to da se i Hrvatska pokušava uklopiti u globalnu urotu pedera, homoseksualaca, lezbi i drugih osoba devijantnog seksualnog ponašanja koje svoje nazore pokušavaju nametnuti svima. Tako nam sada razni Štulhoferi, pederi i lezbe hoće nametnuti svoj manjinski seksualni moral koji će upropastiti društvo, prokomentirao je Rebić za Slobodnu Dalmaciju rezultate ankete objavljene na HTV-u.

Rebić je na pitanje novinara kazao da svoje izjave ne smatra preoštrima, nego je samo pesimističan kada gleda što se događa u Hrvatskoj i svijetu.

- Pa pogledajte gdje je takva seksualna politika dovela Ameriku, tamo je sve više djevojčica trudno i sve je više abortusa. Uz to, takvom moralnom politikom mali narodi osuđeni su na propast. Propast nam slijedi svima ako dopustimo da se i Hrvatskoj to dogodi, premda mi se čini kako ćemo se teško oduprijeti pederskoj uroti. Pa pogledajte samo o čemu govori film 'Svećenikova djeca', pa to je komunistički pamflet protiv Katoličke crkve. To je dio globalnog pokreta devijantnih seksualnih manjina protiv većine i jako sam tužan i žalostan zbog toga i svega što se događa u Hrvatskoj i svijetu, kazao je Rebić.